Van Raemdonck investeert in de toekomst

Het is u als klant mogelijks niet ontgaan dat verzekeraars de laatste jaren vele kleine spelers hebben opgekocht. Hierdoor is er een verzekeringsmarkt ontstaan waarbij voornamelijk grote spelers zijn overgebleven.

Hetzelfde is het geval bij de verzekeringsmakelaars, kleinere agentschappen fusioneren of worden overgenomen door steeds groter wordende makelaarskantoren.

Ook ons kantoor kan aan deze markttendens niet voorbij gaan door te investeren in de toekomst. Als wij als makelaar hetzelfde gewicht in de weegschaal willen blijven hebben bij de verzekeraars, moeten ook wij groeien.

Om die reden heeft ons kantoor geïnvesteerd in de overname van Zakenkantoor Kemmodo uit Kemzeke. Na een jaar onderhandeling en voorbereiding is het eindelijk zo ver. Ons kantoor wordt door de overname ongeveer 30% groter in volume en worden daardoor nog meer een gevestigde en belangrijke makelaar in het Waasland.

Wat gaat er veranderen vanaf 01/12/2022 voor de nieuwe klanten en voor de bestaande klanten van Zakenkantoor Van Raemdonck? 

Voor de bestaande klanten niets. De nieuwe werknemers zullen u trachten even professioneel te helpen bij al uw verzekeringsvragen, maar uiteraard blijven de gekende gezichten ook altijd paraat.

Voor de nieuwe klanten zullen de veranderingen alleen maar verbeteringen zijn.

Een team van 6 specialisten zullen aan uw zijde staan. Specialisten die onze service nog zullen verbeteren. Dit door in te zetten op een perfecte klantenbelevenis. Tevreden klanten hebben en behouden is immers ons motto.

De nieuwe klanten zullen nu ook van het ruimere aanbod aan verzekeringsproducten kunnen genieten. Ook het deels of volledig digitaal werken is nieuw voor hen.

 

Kortom, Zakenkantoor Van Raemdonck is klaar voor de toekomst!

Hebt u vragen? Contacteer ons gerust, wij zijn er voor U!

Team Van Raemdonck

 

 

 

Het team achter VR Verzekeringen

We zijn een sterk team. Jaren ervaring. Toegewijd aan ons beroep en onze klanten. Sterke profielen die jouw dossier met 100% inzet beheren.

Heb je een vraag of wens je graag advies?

Contacteer ons
Ons kantoor

Hendrik Heymanplein 4
9100 Sint-Niklaas
België
RPR Gent, afdeling Dendermonde

 

 

 

Volg ons

Website & branding door: Two Impress